Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Douglas serpenyő kovácsolt kékacélból 32 cm * 3 mm vastag *

17.099 Ft (13.464 Ft + ÁFA)
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Cikkszám: 660106
Debreceni logisztikai központ: Rendelhető
Budapesti bemutatóterem: Rendelhető
Szállítási díj: 823 Ft
Szerezhető hűségpontok: 171

Leírás

3 mm vastag kékacélból készült Douglas nyelesserpenyő, a Douglas serpenyő kékacél anyaga minden ismert használati módot lehetővé tesz ide érteve az indukcióst is, felső átmérője 32 cm, alsó átmérője 25,5 cm,  magassága 4,5 cm, 23 cm hosszú nyelének végén akasztóval. Ahhoz, hogy Douglas serpenyőjét sokáig használhassa kérjük kövesse az alábbi használati tanácsokat.

        

A Douglas nyeles serpenyők kovácsolt kék acélból készülnek. A professzionális felhasználók véleménye szerint a kék acélból készült serpenyők az alábbi előnyökkel rendelkeznek • a hús lédús marad • a sült burgonya ropogós lesz • a serpenyő tapadásmentes hatású lesz • alacsonyabb energiafogyasztás a nagyon jó vezetőképességnek köszönhetően • hosszú élettartamú a robusztus anyagvastagságból fakadóan.

Kérjük az első használat előtt kövesse az alábbi tanácsokat.

Távolítsa el a korrózióvédelmet. Töltsön forró vizet egy mosogatóba vagy edénybe és adjon hozzá mosószert. Hagyja a serpenyőt a vízben néhány percig és távolítsa el a korrózióvédő részt a mosogatókefével, a legtöbb magától leválik. Ezután szárítsa meg a serpenyőt és töltse meg bőségesen sózott nyers burgonya héjával vagy szeleteivel. Süsse őket sokáig magas hőmérsékleten. Dobja ki a tartalmat és melegítse ismét a serpenyőt egy kevés olajjal. Most szárítsa meg a serpenyőt száraz konyhai papírral. A serpenyő most használatra kész.

Napi használat esetén vegye figyelembe • megfelelő átmérőjű főzőlapokat használjon, nem lehet kisebb, mint a serpenyő • először kezdje el melegíteni a serpenyőt, majd öntse bele a szükséges olajat • ez után tegye bele a húst a burgonyát vagy a zöldséget. Az ételt először nagyon forrón „élesre” sütjük majd alacsonyabb hőmérsékleten készre sütjük. Ez a legjobb módja annak, hogy lezárjuk a leveket és így tovább megőrizzük az étel aromáját és ízét.

A serpenyőt minden használat után konyhai papírral meg kell tisztítani. A makacs maradványok forró vízzel eltávolíthatók. Utána mindig kenjük be olívaolajjal.

A kovácsoltvas serpenyőket több mint 100 éve gyártják és főként a professzionális szektorban használják. Reméljük sok éven át örömét leli majd abban, hogy Douglas serpenyővel készítheti remek sültjeit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.