Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ételszállítás |

 

Ez a fejezet fontos része web áruházunknak, hiszen gyakori az olyan eset, mikor a főzőkonyhán elkészített ételek egy távolabbi tálaló konyhán kerülnek kitálalásra. A készételek szállításának több módja is van.

Levesek, folyadékok és olyan ételek melyek nem érzékenyek a törődésre például pörköltök, köretek stb. szállítására ideális megoldás a duplafalu ételszállító edény más néven badella, melynek jó a hőszigetelő képessége sőt még a fedő is duplafalu. 18/10-es rozsdamentes acélból készül, tehát könnyen tisztán tartható. Használata higiénikus és maga a badella hosszú élettartamú a használat közben elkopó tömítések cserélhetők. Méret szortimentje 10 litertől 50 literig terjed. 

Ha kicsi a távolság a főzőkonyha és a tálalókonyha között ezért nem szükséges a fokozott melegen tartás akkor jönnek képbe a szimplafalu badellák melyek akár 150 literes kivitelben is elérhetők.

Ha olyan ételeket kell szállítanunk melyek állagát szeretnénk megőrizni például, rakott ételek akkor nem jó megoldás a badella. Ebben az esetben a termoláda a jó döntés. Abban a rozsdamentes GN edényben amiben a sütőben elkészül az étel már szállítható is minden állagváltozás nélkül. A hőszigetelő képessége nagyon jó, óránként mindössze 2,5 C a hő vesztesség, szállító kapacitása maximum 78 liter.  Ezzel az ételszállító GN edénnyel szállíthatunk folyékony ételeket is ebben az esetben szilikon gumi tömítésű GN fedőket kell használnunk mely megakadályozza a folyadék kiszivárgását. Kínálatunkban ez a megoldás is elérhető.