Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Steril ételminta tárolótasak 1000 darab/csomag

16.650 Ft (13.110 Ft + ÁFA)
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Egységár: 16,65 Ft/db
Cikkszám: 602600
Debreceni logisztikai központ: 44 db raktáron
Budapesti bemutatóterem: 14 db raktáron
Szállítási díj: 1.080 Ft
Szerezhető hűségpontok: 167

Leírás

Steril, ételminta tárolótasak, méretei 35 x 25 cm. Sterilitását a gyártástól számítva 3 évig megőrzi, az erről szóló tanúsítványt kérésére mellékeljük, a természetbe kikerülve cca. 10 hónap alatt lebomlik. A legkisebb rendelési egység 1000 darab / csomag. 

Ételminta tárolására vonatkozó előírások.

A vidékfejlesztési miniszter 62/2011. (VI. 30.) VM rendelete a vendéglátóipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszer biztonsági feltételeiről:
1. Közétkeztetésben, valamint rendezvényi étkeztetés során napi 29 adag fölött valamennyi ételféleségből külön, legalább 100 gramm ételmintát, a 3. pont szerinti tárolóedénybe csomagolva, 72 órán át 0 és +5 °C közötti hőmérsékletű hűtőtérben meg kell őrizni.
2. Az ételmintát a tálalás vagy étkeztetés végén kell tárolóedénybe vagy csomagolásba helyezni.
3. Ételmintához olyan tiszta, mikrobiológiai és kémiai szempontból megfelelő tárolóedény vagy csomagolás használható, amely nem okozhatja az ételminta szennyeződését és a tárolás során biztosítja az ételminta szennyeződéstől való védelmét.
4. A tárolóedényt vagy a csomagolást úgy kell lezárni és jelölni, hogy annak tartalma a zárás és a csomagolás látható megsértése nélkül ne legyen manipulálható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.