Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

Steril ételminta tároló tasak, 35x21 cm.
A sterilitást a gyártástól számítva 3 évig megőrzi, az erről szóló tanúsítványt minden csomaghoz mellékeljük, a természetbe kikerülve 10 hónap alatt magától lebomlik. A legkisebb rendelési egység 1000 db/csomag.


A vidékfejlesztési miniszter 62/2011. (VI. 30.) VM rendelete a vendéglátóipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszer biztonsági feltételeiről:
Ételminta el tételére vonatkozó előírások :
1. Közétkeztetésben, valamint rendezvényi étkeztetés során napi 29 adag fölött valamennyi ételféleségből külön, legalább 100 gramm ételmintát, a 3. pont szerinti tárolóedénybe csomagolva, 72 órán át 0 és +5 °C közötti hőmérsékletű hűtőtérben meg kell őrizni.
2. Az ételmintát a tálalás vagy étkeztetés végén kell tárolóedénybe vagy csomagolásba helyezni.
3. Ételmintához olyan tiszta, mikrobiológiai és kémiai szempontból megfelelő tárolóedény vagy csomagolás használható, amely nem okozhatja az ételminta szennyeződését és a tárolás során biztosítja az ételminta szennyeződéstől való védelmét.
4. A tárolóedényt vagy a csomagolást úgy kell lezárni és jelölni, hogy annak tartalma a zárás és a csomagolás látható megsértése nélkül ne legyen manipulálható.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Steril ételminta tároló tasak 1000 db/csom

  • Cikkszám: 602600
  • 15 551 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

TAG-ek: ételminta tároló tasak, ételminta tároló, ételminta zacskó, steril tasak, ételmintás tasak