Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Serpenyők, palacsintasütők, wok-ok, steakserpenyők

Web áruházunknak ez a fejezete különösen gazdag. Sokféle különböző funkcióra készült serpenyőt mutatunk be ezekben a fejezetben.

A nagyméretű kétfülű serpenyőkben süthetünk bő olajban bécsiszeleteket vagy lángos.

A klasszikus nyeles serpenyők készülhetnek rozsdamentes acélból és  kovácsolt kék acélból.

A nyelesserpenyők készülnek tapadásmentes bevonattal is, ezek lehetnek egyszerű PTFE - teflon - bevonatok és speciális öntött alumíniumból készült serpenyők titándioxid ( Tio2 ) tapadás mentes bevonattal, melyek indukciós tűzhelyen használhatók.

A másik kategória hasonlóan tapadásmentes bevonatot kapott de nem használható indukciós tűzhelyen.

Speciálisan egyetlen célra készüknek a lapos palacsintasütők, kékacélból vagy alumíniumból tapadásmentes bevonattal.

Külön kategóriát kaptak a francia serpenyő vagy sauteuse ( ejtsd - szotőz ) és a flambírozó serpenyők.

Végezetül pedig a wok serpenyőkhöz érkeztünk melyek készülhetnek feketelemezből és rozsdamentes acélból is. Ebből a rövid áttekintésből is látszik, hogy ezekben a fejezetben több mint kétszáz különböző serpenyőt kínálunk.

Ebben a fejezetben olyan nagy konyhai serpenyőket gyűjtöttünk egy csokorba ami a Séf Urak minden igényét kielégíti. A két fülű bécsi sütőtől a a sima és tapadás mentes bevonattal készült nyeles serpenyőkön túl az öntött vasból készült extra súlyú és méretű serpenyőkön kívül a rozsda mentes wok-ig mindent tartalmaz. A serpenyők elérhetők 18/10-es rozsdamentes acélból és alumíniumból, öntött vasból készült kivitelben. Ezek a serpenyők nem távol keleti származásúak, a Németországi Solingenben készültek.