Serpenyők rozsdamentesacélból és kék acélból - INDUKCIÓS TŰZHELYEN HASZNÁLHATÓK
A nyeles serpenyők többnyire rozsdamentes acélból készülnek, ezen túlmenően kék és lágy acélból is elérhetőek, valamennyi használható indukciós tűzhelyen. Az Annoni serpenyő sorozat többrétegű 6 mm vastag kapszulázott azaz hermetikusan zárt szendvicstalppal készülő serpenyő család mely indukciós tűzhelyen is használható. Ebben a kategóriában ez a legjobb ár értékaránnyal rendelkező serpenyő.
A Bottura termékcsalád 7 mm a Child termékcsalád pedig 8 mm vastag zárt szendvicstalppal készülő serpenyőcsalád, mind kettő használható indukciós tűzhelyen.
A Douglas az Escoffier és a Floyd serpenyők hidegen kovácsolt kék acélból készülnek, a kék acélból készült serpenyőknek számos előnyük van, a sült hús lédús marad, a sültburgonya ropogós lesz, a serpenyő használat közben tapadásmentes hatású lesz, alacsonyabb energiafogyasztás a nagyon jó hővezető képességnek köszönhetően és hosszú élettartam a robusztus anyagvastagságból fakadóan.