Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olive - Earth Colours porcelánok - HORECA QUALITY

Az OLIVE porcelánok is értékestagjai a Earth Colours porceláncsaládnak. Az iparművészt a természet pazar formái, élénk árnyalatai, varázslatos szinei, és az évszakok változásai ihlették mikor az OLIVE porcelánokat létrehozta.

Az IRISDAHLIAARANDO és az OLIVE porcelánok mind föld színűek, a porcelán termékcsaládok szortimentje megegyezik, szineik egymással harmonizálnak, ezeknek a színnek a kombinálásával utolérhetetlen megjelenés érhető el.

Az OLIVE porcelánok felületét kör körös párhuzamos minták díszítik színük halvány zöldbe hajló sárga, kevés meleg barna díszítéssel. Nem csak szépek de tartósak is, a magas hőmérsékletű égetésnek köszönhetően szerkezetük tömör, felületükön a felső üvegréteg jóval vastagabb ezért fokozottan ellenállnak a karcolódásoknak, sütőben, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használható. 

Ezek a porcelánok korlátlan prezentációs lehetőségeket biztosítanak.

Szortimentjük széles és korszerű, három lapostányér, mélytányér, két vegan lapostányérorganikus vegán és szögletes tányérok, sorolható és salátás tálak, pasta tányér alkotják a termékcsaládot.

Válasszon evőeszközt a SOLA SWISS-től az OLIVE porcelánokhoz melyet ITT TALÁL.

   

Rendezés: