Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olive * Earth Colours porcelánok, Amerikai konyha * HORECA QUALITY *

Az OLIVE porcelánok is tagjai a Earth Colours porceláncsaládnak. Az iparművészt a természet pazar formái, élénk árnyalatai, varázslatos színei, és az évszakok változásai ihlették mikor az OLIVE porcelánokat létrehozta.

Az IRISDAHLIAARANDO és az OLIVE porcelánok mind föld színűek, a porcelán termékcsaládok szortimentje megegyezik, színeik egymással harmonizálnak, ezeknek a színnek a kombinálásával utolérhetetlen megjelenés érhető el.

Az OLIVE porcelánok felületét kör körös párhuzamos minták díszítik színük halvány zöldbe hajló sárga, kevés meleg barna díszítéssel. Nem csak szépek de tartósak is, a magas hőmérsékletű égetésnek köszönhetően szerkezetük tömör, felületükön a felső üvegréteg jóval vastagabb mint a háztartási porcelánoknál, sütőben, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használható. 

Ezek a porcelánok korlátlan prezentációs lehetőségeket biztosítanak.

Szortimentjük széles és korszerű, három lapostányér, mélytányér, két multi vegan lapostányérorganikus vegán és szögletes tányérok, sorolható és salátás tálak, pasta tányér alkotják a termékcsaládot.

Válasszon evőeszközt a SOLA SWISS-től az OLIVE porcelánokhoz melyet ITT TALÁL.

   

 

   

Rendezés:

Olive tál 15 cm

Cikkszám: 930088
3.979 Ft
Rendelhető