Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kitelepülés

A kelepülés a vendéglátásnak az a formája mikor a környezeti komfortunkat feladva egy vagy több rendezvényt kell lebonyolítanunk egy távoli helyszínen. Ekkor minden a lebonyolításhoz szükséges kelléket magunkkal kell vinnünk. A törékeny és sérülékeny porcelánok és poharak esetében ez nagy figyelmet igényel. Az ehhez szükséges eszközöket gyűjtöttük össze ebben a fejezetben.

A különböző méretű poharak szállításában segítenek a pohárszállító dobozok, a megfelelő doboz kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a szállítandó pohár átmérőjét és magasságát.

A szortírozott evőeszközöket  szállíthatjuk az evőeszközszállító dobozzal melynek betétje alkalmas a piszkos evőeszközök összegyűjtésére és visszaszállítására.

A porcelántányérok szállításához is a megfelelő átmérőjű szállítórácsot kell választani a 15 cm átmérőjű couver tányértól kezdve a 32 cm-es svájci tányérig minden mérethez megtalálható a megfelelő szállítórács.

Kisebb dolgok elmoshatók menetközben is a könnyen mozgatható mobil mosogatóval, ez tizenkilenc liter vizet képes tárolni, illetve összegyűjteni.

Különböző átmérőjű csészék és tálkák szállítására is van lehetőség ezekkel a szállító rácsokkal. 

Rendezés:

Mobil mosogató 19 L

403.733 Ft
Cikkszám: 4007/850
Rendelhető