Leírás
Vasból készült Yin Lin wok, lapos aljjal, átmérője 28 cm, mélysége 11 cm. Indukciós tűzhelyen használható! Az első használat előtt ajánlatos 2-3 evőkanál zsiradékkel nagyon magas hőmérsékleten kiégetni.
Kérjük az első használat előtt kövesse az alábbi tanácsokat.
Távolítsa el a korrózióvédelmet. Töltsön forró vizet egy mosogatóba vagy edénybe és adjon hozzá mosószert. Hagyja a serpenyőt a vízben néhány percig és távolítsa el a korrózióvédő részt a mosogatókefével, a legtöbb magától leválik. Ezután szárítsa meg a serpenyőt és töltse meg bőségesen sózott nyers burgonya héjával vagy szeleteivel. Süsse őket sokáig magas hőmérsékleten. Dobja ki a tartalmat és melegítse ismét a serpenyőt egy kevés olajjal. Most szárítsa meg a serpenyőt száraz konyhai papírral. A serpenyő most használatra kész.
Napi használat esetén vegye figyelembe • megfelelő átmérőjű főzőlapokat használjon, nem lehet kisebb, mint a serpenyő • először kezdje el melegíteni a serpenyőt, majd öntse bele a szükséges olajat • ez után tegye bele a húst a burgonyát vagy a zöldséget. Az ételt először nagyon forrón „élesre” sütjük majd alacsonyabb hőmérsékleten készre sütjük. Ez a legjobb módja annak, hogy lezárjuk a leveket és így tovább megőrizzük az étel aromáját és ízét.
A serpenyőt minden használat után konyhai papírral meg kell tisztítani. A makacs maradványok forró vízzel eltávolíthatók. Utána mindig kenjük be olívaolajjal.
A wok serpenyőket több mint 100 éve gyártják és főként a professzionális szektorban használják. Reméljük sok éven át örömét leli majd abban, hogy ezzel a serpenyővel készítheti remek sültjeit.