Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új szállítási mód: Foxpost

Új szállítási mód: Foxpost
Az egyre növekvő üzemanyagárak miatt szeretnénk továbbra is biztosítani a lehető legkedvezőbb szállítási lehetőséget, ezért mostantól a Foxpost szállítási mód is elérhető webáruházunkban.

Biztosan Ön is találkozott már azzal a problémával, hogy a futár olyankor próbálja kézbesíteni a csomagját, amikor nem alkalmas? Erre kínál kiváló és olcsó megoldást új szállítási partnerünk a Foxpost.

Rendelés leadásánál válassza ki az Önhöz legközelebb eső Foxpost csomagautomatát és 1-3 munkanapon belül kézhezkapja a csomagját. Ha még nem próbálta ki ezt a szállítási módot, de szeretné, akkor ajánljuk figyelmébe az alábbi oldalt, ahol minden fontos információ össze van gyűjtve az átvételhez: https://foxpost.hu/csomagatvetel

Rendkívüli előnye a rugalmasság és a kedvező ár. A házhozszállításhoz képest 20-25%-al olcsóbb a szállítási költség. A kiválasztott automatába érkezést követően 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye a csomagját. Ez lehet munka előtt, munka után, ebédszünetben, de akár késő este is. Próbálja ki!