Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben


Kemény poliamidból készült RESITAL thermo tálca, a tálca alsó és felső része külön-külön is kapható , a feltüntetett ár mind kettőt mutatja, porcelán edényekkel, kompletten, mérete 53,5 x 38,5 x 12 cm súlya 2,2 kg, -40C-tól +85C-ig hőálló. A tálcához az alsó képen látható rögzítő csatok is rendelhetők, opcionálisan, ezt a mellékelt ár nem tartalmazza. A tálcában lévő porcelán edények külön-külön is elérhetőek.

 

Ennek az egyéni ételszállító hőn tartó tálcának a z alkalmazásával érhető el, hogy minden egyes beteg névre szólóan azt az étel kapja meg amit számára előírtak. Nagyon tartós jó minőségű műanyagból készült . Figyelem ehhez a tálcához kapható olcsó porcelán garnitúra ! A fenti ár erre az összeállításra vonatkozik, 5 db porcelán edénnyel és a jobb felső leveses tálka fedőjével együtt kompletten .

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Kórházi thermo tálca, 53,5 x 38,5 cm, porcelán edényekkel * KOMPLETT *

  • Cikkszám: 671061
  • 39 417 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Minimális rendelési mennyiség 6

Kapcsolódó termékek

Thermo tálca szállító kocsi 20 db tálcának

Thermo tálca szállító kocsi 20 db tálcának

Rozsdamentes acélból készült thermotálca szállító kocsi 20 db tálcának, két oldalán kicsúszás gátlóv..

298 748 Ft Nettó ár: 235 235 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.