Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es rozsdamentes acélból Microplane® Gourmet reszelő 2 mm széles reszelő nyílásokkal, a reszelő fejmérete 13x6 cm, a nyél hossza 22 cm.

Mitől is ennyire különlegesek ezek a reszelők?  Két testvér, Jeff és Richard Grace 1990-ben dolgozott ki egy szabadalmaztatott eljárást arra, miként tudják jobban megmunkálni a fémet, hogyan tudnak élesebb tárgyakat készíteni arkansasi üzemükben. Az eljárás lényege, hogy nem mechanikailag alakítják ki a reszelő éleit nem lyukat vágnak vagy élt hajlítanak, hanem kémiailag marják ki az acélt. Ha közelről megnézzük a reszelőt, látszik is a különbség. Nem a hagyományos, kiemelkedő nyílásokat látjuk, hanem kis fogakat a lyukakban, illetve a parmezánreszelőnél a felületből kiemelkedő hidakat, ez utóbbiak azt is lehetővé teszik, hogy oda-vissza használjuk a reszelőt.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Microplane® Gourmet reszelő 2 mm-es nyílással

  • Cikkszám: 091017
  • 3 827 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Microplane® Gourmet és Microplane® Premium Classic reszelőkhöz kézvédő

Microplane® Gourmet és Microplane® Premium Classic reszelőkhöz kézvédő

Poliamidból készült kézvédő a Microplane® Gourmet és Microplane® Premium Classic reszelőkhöz. Mitő..

800 Ft Nettó ár: 630 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.