Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pároló betét 36 cm, 16 L

56.048 Ft (44.132 Ft + ÁFA)
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Cikkszám: 1403/360
Debreceni logisztikai központ: Rendelhető
Budapesti bemutatóterem: Rendelhető
Szállítási díj: 823 Ft
Szerezhető hűségpontok: 561

Leírás

Tükörfényes felülettel, 18/10-es rozsdamentes acélból készült, pároló betét 36 cm átmérőjű edényekhez, csak a talpán 3 mm-es perforációval, űrmértéke 16 L, átmérője 36 cm, magassága 17 cm.

     

A párolásról

A helyes párolás lényege az, hogy a magyar szokással ellentétben nem teszünk a zöldséghez illetve a gyümölcshöz vizet. A zöldség íz anyagai így megőrződnek, sőt, felerősödnek. Ami viszont szükséges hozzá, az egy szendvics talpú edény, melyben a zöldség nem ég oda. Alacsony hőmérséklet mellett mindenféle zöldségből körülbelül 20-30 perc alatt puha, ízletes, tápláló finomság készíthető. Természetesen egy kis vajat vagy olajat tegyünk az edény aljára. Célszerű hagymát arany barnára alápirítani, s úgy hozzátenni a felaprított nyers zöldséget. A helyes fűszerezés nemcsak ízesebbé, hanem könnyebben emészthetővé is teszi az ételt. Próbáljuk ki például a párolt sütőtököt, céklát, cukkínit, tököt, sárgarépát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.