Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pároló betét 36 cm, 16 L

56.048 Ft (44.132 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 1403/360
Elérhetőség: Rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 561

Leírás

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy-konyhai pároló betét mattfényű, tükörfényű peremmel, 16 L-es, átm. 36 cm, magassága 17 cm. 36 cm átmérőjű nagy konyhai edénybe illeszthető.

A párolásról

A helyes párolás lényege az, hogy a magyar szokással ellentétben nem teszünk a zöldséghez illetve a gyümölcshöz vizet. A zöldség íz anyagai így megőrződnek, sőt, felerősödnek. Ami viszont szükséges hozzá, az egy szendvics talpú edény, melyben a zöldség nem ég oda. Alacsony hőmérséklet mellett mindenféle zöldségből kb. 20-30 perc alatt puha, ízletes, tápláló finomság készíthető. Természetesen egy kis derített vajat (ghi), vagy olajat tegyünk az edény aljára. Célszerű hagymát arany barnára alápirítani, s úgy hozzátenni a felaprított nyers zöldséget. A helyes fűszerezés nemcsak ízesebbé, hanem könnyebben emészthetővé is teszi az ételt. Próbáljuk ki például a párolt sütőtököt, céklát, cukkínit, tököt, sárgarépát, de ugyanígy gyümölcsöt is lehet párolni, sőt, előfordulhat, hogy a gyümölcs magas savtartalma miatt kell is. (Pl. savanyú alma, kényszerérett banán, stb.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.