Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pároló betét 28 cm, 7 L

29.264 Ft (23.042 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 229028
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 293

Leírás

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy konyhai pároló betét mattfényű, tükörfényű peremmel, 7 L-es, átm. 28 cm, magassága 12 cm.

A párolásról

A helyes párolás lényege az, hogy a magyar szokással ellentétben nem teszünk a zöldséghez illetve a gyümölcshöz vizet. A zöldség íz anyagai így megőrződnek, sőt, felerősödnek. Ami viszont szükséges hozzá, az egy szendvics talpú edény, melyben a zöldség nem ég oda. Alacsony hőmérséklet mellett mindenféle zöldségből kb. 20-30 perc alatt puha, ízletes, tápláló finomság készíthető. Természetesen egy kis derített vajat (ghi), vagy olajat tegyünk az edény aljára. Célszerű hagymát arany barnára alápirítani, s úgy hozzátenni a felaprított nyers zöldséget. A helyes fűszerezés nemcsak ízesebbé, hanem könnyebben emészthetővé is teszi az ételt. Próbáljuk ki például a párolt sütőtököt, céklát, cukkínit, tököt, sárgarépát, de ugyanígy gyümölcsöt is lehet párolni, sőt, előfordulhat, hogy a gyümölcs magas savtartalma miatt kell is. (Pl. savanyú alma, kényszerérett banán, stb.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.