Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy konyhai pároló betét mattfényű, tükörfényű peremmel, 5 L-es, átm. 24 cm, magassága 12 cm. 24 cm átmérőjű nagy-konyhai edénybe illeszthető.

A párolásról.
A helyes párolás lényege az, hogy a magyar szokással ellentétben nem teszünk a zöldséghez illetve a gyümölcshöz vizet. A zöldség ízanyagai így megőrződnek, sőt felerősödnek. Ami szükséges hozzá, az egy szendvics talpú edény, melyben a zöldség nem ég oda. Alacsony hőmérséklet mellett mindenféle zöldségből kb. 20-30 perc alatt puha, ízletes, tápláló finomság készíthető. Természetesen egy kis derített vajat (ghi) vagy olajat tegyünk az edény aljára. Célszerű hagymát arany barnára alápirítani, s úgy hozzátenni a felaprított nyers zöldséget. A helyes fűszerezés nemcsak ízesebbé, hanem könnyebben emészthetővé is teszi az ételt. Próbáljuk ki például a párolt sütőtököt, céklát, cukkínit, tököt, sárgarépát, de ugyanígy gyümölcsöt is lehet párolni, sőt előfordulhat, hogy a gyümölcs magas savtartalma miatt kell is. (Pl. savanyú alma, kényszerérett banán, stb.)

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Pároló betét 24 cm, 5 L

  • Cikkszám: 229024
  • 13 219 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.