Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
indukciós serpenyő

Escoffier kovácsolt serpenyő kékacélból 20 cm

5.557 Ft (4.376 Ft + ÁFA)
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Cikkszám: 5007/200
Debreceni logisztikai központ: Rendelhető
Budapesti bemutatóterem: Rendelhető
Szállítási díj: 823 Ft
Szerezhető hűségpontok: 56

Leírás

Lágy kékacélból készült Escoffier kovácsoltvas serpenyő, az Escoffier serpenyő kékacél anyaga minden ismert sütési, főzési módot lehetővé tesz ide érteve az indukcióst is, felsőátmérője 20 cm, magassága 3 cm, 18 cm hosszú nyelének végén akasztóval. Ahhoz, hogy Escoffier kékacél serpenyőjét hosszú ideig használhassa, kérjük olvassa el és kövesse az alábbiakat.

Az Escoffier nyeles serpenyők kovácsolt kék acélból készülnek. A professzionális felhasználók véleménye szerint a kék acélból készült serpenyők az alábbi előnyökkel rendelkeznek • a hús lédús marad • a sült burgonya ropogós lesz • a serpenyő tapadásmentes hatású lesz • alacsonyabb energiafogyasztás a nagyon jó vezetőképességnek köszönhetően • hosszú élettartamú a robusztus anyagvastagságból fakadóan.

Kérjük az első használat előtt kövesse az alábbi tanácsokat.

Távolítsa el a korrózióvédelmet. Töltsön forró vizet egy mosogatóba vagy edénybe és adjon hozzá mosószert. Hagyja a serpenyőt a vízben néhány percig és távolítsa el a korrózióvédő részt a mosogatókefével, a legtöbb magától leválik. Ezután szárítsa meg a serpenyőt és töltse meg bőségesen sózott nyers burgonya héjával vagy szeleteivel. Süsse őket sokáig magas hőmérsékleten. Dobja ki a tartalmat és melegítse ismét a serpenyőt egy kevés olajjal. Most szárítsa meg a serpenyőt száraz konyhai papírral. A serpenyő most használatra kész.

Napi használat esetén vegye figyelembe • megfelelő átmérőjű főzőlapokat használjon, nem lehet kisebb, mint a serpenyő • először kezdje el melegíteni a serpenyőt, majd öntse bele a szükséges olajat • ez után tegye bele a húst a burgonyát vagy a zöldséget. Az ételt először nagyon forrón „élesre” sütjük majd alacsonyabb hőmérsékleten készre sütjük. Ez a legjobb módja annak, hogy lezárjuk a leveket és így tovább megőrizzük az étel aromáját és ízét.

A serpenyőt minden használat után konyhai papírral meg kell tisztítani. A makacs maradványok forró vízzel eltávolíthatók. Utána mindig kenjük be olívaolajjal.

A kovácsoltvas serpenyőket több mint 100 éve gyártják és főként a professzionális szektorban használják. Reméljük sok éven át örömét leli majd abban, hogy Escoffier serpenyővel készítheti remek ételeit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Vásárlói vélemények