Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Douglas serpenyő kovácsolt kékacélból 40 cm * 3 mm vastag *

26.361 Ft (20.757 Ft + ÁFA)
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Cikkszám: 660114
Debreceni logisztikai központ: Rendelhető
Budapesti bemutatóterem: Rendelhető
Szállítási díj: 1.080 Ft
Szerezhető hűségpontok: 264

Leírás

3 mm vastag kékacélból készült Douglas nyelesserpenyő, a Douglas serpenyő kékacél anyaga minden ismert használati módot lehetővé tesz ide érteve az indukcióst is, felső átmérője 40 cm, alsó átmérője 31 cm,  magassága 6 cm, 31 cm hosszú nyelének végén akasztóval. Ahhoz, hogy Douglas serpenyőjét sokáig használhassa kérjük kövesse az alábbi használati tanácsokat.

     

A Douglas nyeles serpenyők kovácsolt kék acélból készülnek. A professzionális felhasználók véleménye szerint a kék acélból készült serpenyők az alábbi előnyökkel rendelkeznek • a hús lédús marad • a sült burgonya ropogós lesz • a serpenyő tapadásmentes hatású lesz • alacsonyabb energiafogyasztás a nagyon jó vezetőképességnek köszönhetően • hosszú élettartamú a robusztus anyagvastagságból fakadóan.

Kérjük az első használat előtt kövesse az alábbi tanácsokat.

Távolítsa el a korrózióvédelmet. Töltsön forró vizet egy mosogatóba vagy edénybe és adjon hozzá mosószert. Hagyja a serpenyőt a vízben néhány percig és távolítsa el a korrózióvédő részt a mosogatókefével, a legtöbb magától leválik. Ezután szárítsa meg a serpenyőt és töltse meg bőségesen sózott nyers burgonya héjával vagy szeleteivel. Süsse őket sokáig magas hőmérsékleten. Dobja ki a tartalmat és melegítse ismét a serpenyőt egy kevés olajjal. Most szárítsa meg a serpenyőt száraz konyhai papírral. A serpenyő most használatra kész.

Napi használat esetén vegye figyelembe • megfelelő átmérőjű főzőlapokat használjon, nem lehet kisebb, mint a serpenyő • először kezdje el melegíteni a serpenyőt, majd öntse bele a szükséges olajat • ez után tegye bele a húst a burgonyát vagy a zöldséget. Az ételt először nagyon forrón „élesre” sütjük majd alacsonyabb hőmérsékleten készre sütjük. Ez a legjobb módja annak, hogy lezárjuk a leveket és így tovább megőrizzük az étel aromáját és ízét.

A serpenyőt minden használat után konyhai papírral meg kell tisztítani. A makacs maradványok forró vízzel eltávolíthatók. Utána mindig kenjük be olívaolajjal.

A kovácsoltvas serpenyőket több mint 100 éve gyártják és főként a professzionális szektorban használják. Reméljük sok éven át örömét leli majd abban, hogy Douglas serpenyővel készítheti remek sültjeit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.