Nagy konyhai passzírozók
A passzírozás során rostokban gazdag levet nyerhetünk, azt is mondhatjuk, hogy a passzírozás során a gyümölcs puha állományát elválasztjuk, mint értékes anyagot a szilárd vázanyagoktól. A passzírozás több féle lyukátmérőjű passzírozó betéttel történhet 1 mm-től 4 mm-ig.
Passzírozó 20 cm, 2 L
22 046 Ft (27 % áfával)
Passzírozó 26 cm
26 873 Ft (27 % áfával)
Passzírozó 30 cm, 5 L
46 189 Ft (27 % áfával)
Passzírozó 32 cm
31 492 Ft (27 % áfával)
R. Passzírozó 36 cm, 6 L, betét nélkül
123 869 Ft (27 % áfával)
S. Betét a 36 cm-es passzírozóhoz (1 mm)
48 288 Ft (27 % áfával)
S. Betét a 36 cm-es passzírozóhoz (1,5 mm)
41 150 Ft (27 % áfával)
S. Betét a 36 cm-es passzírozóhoz (2 mm)
41 150 Ft (27 % áfával)
S. Betét a 36 cm-es passzírozóhoz (3 mm)
41 150 Ft (27 % áfával)
S. Betét a 36 cm-es passzírozóhoz (4 mm)
48 288 Ft (27 % áfával)