Spicckanalak, tálalókanalak
Ebben a fejezetben a spicckanalakat és a tálaló kanalakat gyűjtöttük össze, ezek a tálaló eszközök perforált kivitelben is elérhetők. Spicckanalakkal adagoljuk a kész ételt, fontos, hogy minden ételhez a megfelelő adagoló kanalat válasszuk, a főzelékek, pörköltök stb. a rizs vagy tészta feltétek stb. különböző fejméretű és formájú spicckanalakat kívánnak. Minden spicckanál esetében fontos a nyél hossza, ezért azt a könnyebb keresés érdekében már a termék megnevezésénél is szerepeltetjük.
Az 5606-os széria spicckanalai három különböző hosszúságú nyéllel készülnek, a fejméretek nem változnak.
Nagy klasszikus a 35-ös széria spicckanala, tekintélyes hosszával és anyagvastagságával.
A perforált spicckanalak méretükben megegyeznek a hagyományos tálaló kanalakkal csak a fejük perforált, hogy szűrhessünk velük.
A tálalókanalak abban különböznek a spicckanalaktól, hogy míg a spicckanál feje enyhén hegyes formájú ovális, addig a tálalókanál feje inkább egy lekerekített téglalaphoz hasonlít.