Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

0 termék - 0 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.
Öntött vasból készült * edények * steak serpenyők * óriás serpenyők * tojás sütők * hal sütők * Wok * INDUKCIÓS tűzhelyen is használhatók *


De mi is az az indukciós főzőlap?

Az indukciós főzőlapoknál egy elektromágnest helyeznek a főző felület alá. Mikor a váltó áram átmegy ezen az elektromágnesen, akkor egy gyorsan változó mágneses mező keletkezik. Ha e felé egy nagy konyhai edényt helyeznek, akkor elektromos áram keletkezik a mágnesben az edényben ellenállás hő keletkezik. A hagyományos, például kerámia lapokkal ellentétben a melegítés önmagában az edényben történik, és nem az alatta lévő lapon. Emiatt kevesebb a hő vesztesség. Amiatt, hogy nem a főzőlap, hanem az edény belseje melegedik, a főzőlap sem melegszik fel legalább is nem túlzottan, csak annyira, amennyi hőt az edény közvetít. Az éttermekben dolgozó szakácsok kedvelik az ilyen főzőlapokat mert jobban lehet ellenőrizni a nagy konyhai edényben keletkezett hőt. Az indukciós lapok által generált hőfokot gyorsan lehet változtatni mágneses mező teljesítményét kell csupán módosítani ehhez. Ennek köszönhetően a nagy-konyhai edényben keletkező hő fok szinte azonnal változik. Amint már említettem, az indukciós lapok esetében kevés hő vész el, vagyis a főzőlap nagyon hatékony. Emiatt rövidebb ideig kell főzni, kevesebb áramot használ a főzőlap. A szakirodalom szerint a hagyományos elektromos főzőlapok hatékonysága 50% -os, az indukciósé 80 %-os hagyományos gáztűzhelyeké pedig 30 %. Az indukciós lapok egyedüli hátránya, hogy csak mágnesezhető, vasat tartalmazó edénnyel lehet őket használni. A főzőlaphoz vásárláskor kérjünk vagy vigyünk magunkkal  egy mágnest is, ha az az edény aljára tapad, akkor használható az indukciós főző lapon, ha nem, akkor nem használható. Az alumínium, réz, kerámia vagy üvegedényekkel nem használható. A vas, acél, rozsdamentes acél elvileg megfelel  a mágneses teszt elárulja. Ezért készítik a nagy konyhai edényeket olyan szendvics talppal melyek vasat tartalmaznak.


Csiga serpenyő öntöttvasból 16,5 cm * INDUKCIÓS *
Mágneses parafa alátét 22 cm

Mágneses parafa alátét 22 cm

2 261 Ft (27 % áfával)

Öntöttvas edény fedővel 3 L * INDUKCIÓS *
Öntöttvas edény fedővel 5,5  L * INDUKCIÓS *
Óriás serpenyő öntöttvasból 50 cm, 15 kg * INDUKCIÓS *
Óriás serpenyő öntöttvasból 55 cm, 23 kg * INDUKCIÓS *
Óriás serpenyő öntöttvasból 65 cm, 28 kg * INDUKCIÓS *
Óriás serpenyő öntöttvasból 65 cm, 29 kg * INDUKCIÓS *
Óriás serpenyő öntöttvasból 80 cm, 45 kg * INDUKCIÓS *
Óriás serpenyő öntöttvasból 80 cm, 48 kg * INDUKCIÓS *
Serpenyő öntöttvasból 18 cm * INDUKCIÓS *
Serpenyő öntöttvasból 23 cm * INDUKCIÓS *
Serpenyő öntöttvasból 24 cm * INDUKCIÓS *
Serpenyő öntöttvasból 24 cm * INDUKCIÓS *
Serpenyő öntöttvasból 26 cm * INDUKCIÓS *
Serpenyő öntöttvasból 28 cm * INDUKCIÓS *
Serpenyő öntöttvasból 34 cm * INDUKCIÓS *
Serpenyő öntöttvasból fedővel 27 cm * INDUKCIÓS *
Steak serpenyő öntöttvasból 24 x 24 cm * INDUKCIÓS *
Steak serpenyő öntöttvasból 27 cm * INDUKCIÓS *
Steak serpenyő öntöttvasból 28 x 20 cm * INDUKCIÓS *
Tojás sütő serpenyő öntöttvasból 20 x 20 cm * INDUKCIÓS *
Wok öntött vasból 29 cm * INDUKCIÓS *

Wok öntött vasból 29 cm * INDUKCIÓS *

44 529 Ft (27 % áfával)

Tételek 1 től 28 / 28 (1 összes)