Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Húsklopfoló * húslapító * rostlazító

A húsklopfolókat vagy hús verőkalapácsokat, a rostok lazítására és a hús szeletek formázása használjuk, sok féle hús klopfoló kapható, méretük, felületük szerint különböztetjük meg őket, választékunkban elérhetők a speciálisan steakek-hez készült húslapítók is.

A hagyományos keményfa nyéllel és fejjel készült húsklopfoló fejének mindkét oldalán fémbetét teszi lehetővé a húsok rostlazítását.

Élelmiszerbarát műanyagból készül is készül húsklopfoló. Azonban a húsklopfolók zöme fémből készül ez lehet alumínium öntvény vagy rozsdamentes acél.

A húslapítók készülhetnek barázdás vagy sima fejjel.

Speciálisan steak sütéshez készülnek a steak nehezékek öntöttvasból és rozsdamentes acélból különböző súlyokkal.

Rendezés: