Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2100-as széria ROZSDAMENTES edények - 1 L-től 155 L-ig - 10 ÉV CSERE GARANCIÁVAL

 

A 2100-as nagy konyhai edénycsalád a legszélesebb szortimentet felvonultató, szaténfényű polírozott felületű, 7 mm vastag szendvicstalppal készülő garnitúra. Ez a 7 mm vastag hermetikusanzárt szendvicstalp minden főzési módot lehetővé tesz ideértve az indukcióst is. A 2100-as nagy konyhai edény szériát a Németországi Contacto GmbH gyártja és erre az edénycsaládra 10 év csere garanciát vállal, mely a vásárlás dátumától számít. Bónusz, hogy az edények füle főzés közben is hűvös marad. 

Az alacsony fazekak 9 L-től 40 L-ig elérhetők.

Alacsonylábast már 1 L-től 70 L-ig talál választékunkban.

Nagy konyhai fazék pedig 3 L-től 155 L-ig kapható a 2100-as szériából.

Magaslábas már 2 L-től 100 L-ig, szokatlanul széles szortimentben készül.

Minden mérethez elérhető fedő melynek használatával csökkenthetjük energia számlánkat. A fedők tárolásához pedig falra szerelhető fedőtartót ajánlunk.

A nyeles forralók alacsony és magas kivitelben 1 L-től 10 L-ig elérhetők.

Saját fejlesztésünk és gyártatásunk a guruló edényszállító kocsi.

Ahhoz, hogy edényét hosszú ideig használhassa kérjük kattintson ide

Ahhoz, hogy edényét hosszú ideig használhassa, kérjük figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi tanácsokat!

Ez az edénysorozat rozsdamentes acélból készül, mely 18% krómból és 10% nikkelt tartalmaz. Erős, nem mágnesezhető kiváló hideg mély húzáshoz, például nagy konyhai edények készítéséhez. Rossz hővezető, ezért jó szigetelő. Rendkívül higiénikus, nem mérgező és újrahasznosítható. Kiváló korrózióállósággal rendelkezik, bár kloridokkal vagy savakkal, például sókkal és gyümölcssavakkal szemben mérsékelten ellenálló. Sterilizálható és polírozható, 450°C felett elszíneződhet és 600°C felett megsérülhet.

Az edény talpa többrétegű alumínium és vas réteget tartalmaz a jó hő elosztás és a mágnesezhetőség elérése érdekében. Ez a talp higiénikusan zárt, kapszulázott, ez jelentősen meghosszabbítja a használat időtartamát, mivel a folyadékok és az élelmiszer-savak elől hermetikusan elzárt a meglehetősen érzékeny alumínium felületet.

Tisztítás.

Az első használat előtt az edényeket forró vízzel mosogatószerrel meg kell tisztítani. Főzés után az edényeket azonnal fel kell tölteni forró vízzel és a lehető legrövidebb időn belül el kell mosni. Zsíros maradékok, meszes lerakódások vagy elszíneződött foltok esetén az edényt ecetes vízzel, 1-5 kanál ki kell főzni. Kisebb szennyeződés esetén elegendő az edényt puha szivaccsal, kefével, megtisztítani. Soha ne használjon klórtartalmú tisztítószereket mert ezek okozhatják az acél korróziója. Soha ne használjon súrolóport.

Használati tanácsok.

A majonézt, a sós vizet vagy az ecetet nem szabad 6 óránál tovább az edényekben hagyni. Vigyázzunk a sóval, a só szemeket alaposan fel kell oldani meleg vízben, kerüljük a só szemek és az edény falának közvetlen érintkezését. A sókristályok amelyek lerakódnak az edény aljára kémiai reakciót okozhatnak, ami az acél korróziójához vezethet. Az éles tárgyak gyakran karcolnak, de ezeknek nincs jelentős befolyása az edények élettartamára. A speciális zárt talp körülbelül + 450°C-ot bír. Ha ezt a hőmérsékletet túllépi elszíneződhet, + 600°C-on megolvadhat. Ezért az edényeket soha nem szabad üresen a tűzhelyen hagyni. Kerülni kell az erős ütéseket és a hő lökéseket például hideg víz forró edénybe öntését. Ne dobáljuk az edényeket. Elektromos tűzhelyen használva olyan főzőlapot kell választani, amely kisebb, vagy azonos átmérője mint az edény alja.

Reméljük sok éven át örömét leli majd abban, hogy ezekkel az edényekkel készítheti remek ételeit.

Rendezés:

Edényszállítókocsi

44.704 Ft
Cikkszám: 570313
Rendelhető