Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2000-es széria ROZSDAMENTES EDÉNYEK - PRÉMIUM KATEGÓRIA - 10 ÉV CSERE GARANCIÁVAL

   

A 2000-es rozsdamentes edénycsalád a nagy konyhai edények Rolls-Royce-a, széles szortiment, tükörfényes polírozott felület, 8 mm vastag hermetikusanzárt, kapszulázott szendvicstalp, melyek minden ismert főzési módban használhatók, masszív fülek melyek nem forrósodnak át használat közben, ezek jellemzik ezt a prémium kategóriás nagy konyhai edénycsaládot.

Az alacsony fazekak már 9 L-től elérhetőek a legnagyobb pedig 40 l-es.

Alacsony lábast 1,5 L-től kínálunk a legnagyobb méret pedig 38 L-es.

Nagy konyhai fazekat 3 L-től 100 L-ig találhat választékunkban.

Magas lábast 2 L-től 54 L-ig kapható ebben a fejezetben.

Fedő minden mérethez elérhető amit szerencsés használnunk mert sok energia megtakarítható ha lefedjük a nagy konyhai edényeinket főzés közben.

Nyeles forralókból is széles választékot kínálunk a 2000-es edénycsalád keretein belül a szortiment 1,5 L-től 10 L-ig terjed.

A nagy méretekhez ajánlatos használni saját fejlesztésű nagy konyhai edényszállító kocsinkat.

Az edény család gyártója a Németországi Contacto GmbH aki erre az edénycsaládra 10 év csere garanciát vállal.

Ahhoz, hogy edényét hosszú ideig használhassa kérjük kattintson ide

Ahhoz, hogy edényét hosszú ideig használhassa, kérjük figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi tanácsokat!

Ez az edénysorozat rozsdamentes acélból készül, mely 18% krómból és 10% nikkelt tartalmaz. Erős, nem mágnesezhető kiváló hideg mély húzáshoz, például nagy konyhai edények készítéséhez. Rossz hővezető, ezért jó szigetelő. Rendkívül higiénikus, nem mérgező és újrahasznosítható. Kiváló korrózióállósággal rendelkezik, bár kloridokkal vagy savakkal, például sókkal és gyümölcssavakkal szemben mérsékelten ellenálló. Sterilizálható és polírozható, 450°C felett elszíneződhet és 600°C felett megsérülhet.

Az edény talpa többrétegű alumínium és vas réteget tartalmaz a jó hő elosztás és a mágnesezhetőség elérése érdekében. Ez a talp higiénikusan zárt, kapszulázott, ez jelentősen meghosszabbítja a használat időtartamát, mivel a folyadékok és az élelmiszer-savak elől hermetikusan elzárt a meglehetősen érzékeny alumínium felületet.

Tisztítás.

Az első használat előtt az edényeket forró vízzel mosogatószerrel meg kell tisztítani. Főzés után az edényeket azonnal fel kell tölteni forró vízzel és a lehető legrövidebb időn belül el kell mosni. Zsíros maradékok, meszes lerakódások vagy elszíneződött foltok esetén az edényt ecetes vízzel, 1-5 kanál ki kell főzni. Kisebb szennyeződés esetén elegendő az edényt puha szivaccsal, kefével, megtisztítani. Soha ne használjon klórtartalmú tisztítószereket mert ezek okozhatják az acél korróziója. Soha ne használjon súrolóport.

Használati tanácsok.

A majonézt, a sós vizet vagy az ecetet nem szabad 6 óránál tovább az edényekben hagyni. Vigyázzunk a sóval, a só szemeket alaposan fel kell oldani meleg vízben, kerüljük a só szemek és az edény falának közvetlen érintkezését. A sókristályok amelyek lerakódnak az edény aljára kémiai reakciót okozhatnak, ami az acél korróziójához vezethet. Az éles tárgyak gyakran karcolnak, de ezeknek nincs jelentős befolyása az edények élettartamára. A speciális zárt talp körülbelül + 450°C-ot bír. Ha ezt a hőmérsékletet túllépi elszíneződhet, + 600°C-on megolvadhat. Ezért az edényeket soha nem szabad üresen a tűzhelyen hagyni. Kerülni kell az erős ütéseket és a hő lökéseket például hideg víz forró edénybe öntését. Ne dobáljuk az edényeket. Elektromos tűzhelyen használva olyan főzőlapot kell választani, amely kisebb, vagy azonos átmérője mint az edény alja.

Reméljük sok éven át örömét leli majd abban, hogy ezekkel az edényekkel készítheti remek ételeit.

Rendezés:

Edényszállítókocsi

44.704 Ft
Cikkszám: 570313
Rendelhető