Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Halászlé és zöldség passzírozók

A passzírozókkal több komplikált munkafolyamatot egyszerűsíthetünk a leggyakrabban az alábbi két helyzetben használunk passzírozót az egyik a halászléalap a másik a paradicsomlé készítése, nagy vonalakban erről van szó.

A hal fejét, farkát, uszonyát sok hagymával néhány csípőspaprikával, sóval főzzük össze 3 - 4 óra alatt fő meg olyan puhára, hogy könnyen lehet passzírozni, majd vízzel felengedjük ebbe megy a halszelet ami ha feljött a tetejére kész.

A paradicsom passzírozása során rostokban gazdag levet nyerhetünk ki a szilárd vázanyagokból. A passzírozás több féle lyukátmérőjű passzírozó betéttel történhet.

Kisebb mennyiségek esetében használhatjuk az 555-ös széria passzírozóját, ez három féle betéttel kapható.

Ha ezt már kicsinek találjuk válasszuk az 557-es szériát mely 5 literes három féle passzírozó betéttel.

Ha pedig profi passzírozóra van szükségünk az 559-es széria a jó döntés melyhez öt féle betét közül választhatunk.

Rendezés: