Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Merőkanál mérték jellel * szűrőkanál * üstmerő kanál * cserpákok

Választékunkban több féle merőkanál található, ezeket széria számokkal jelöltük.

A cserpákok vagy ázsiai merőkanalak nagy űrmértékűek, és a helyi szokásoknak megfelelően készülnek.

80-as széria, merőkanalai abban különböznek a többi szériától, hogy anyagvastagságuk 3,5 mm-től 4 mm-ig terjed, nagyon hosszú élettartamú termékek egy darabból készülnek ( hegesztési nyom mentesek ) tükrösített, polírozott kivitelben készül a fej rész, szatén száll húzott  kivitelben pedig a nyél, a nyélen jól látható az átmérő és az űrmérték. EZ A SOROZAT KÉSZÜL A LEGNAGYOBB ANYAGVASTAGSÁGGAL.

81-es széria, merőkanalai hasonlóan a 82 -es szériához egy darabból készülnek ( hegesztési nyom mentesek ) tükrösített, polírozott kivitelben készülnek, rövidebb nyelükön jól látható az átmérő és az űrmérték.

82-es széria, merőkanalai egy darabból készülnek ( hegesztési nyom mentesek ) tükrösített, polírozott kivitelben készülnek, nyelükön jól látható az átmérő és az űrmérték.  EZ A SOROZAT RENDELKEZIK A LEGJOBB ÁR / ÉRTÉK ARÁNNYAL.

920-as széria, merőkanalai nyújtják a legszélesebb méret választékot, hosszú élettartamú termékek, mint az előzőek ezek is egy darabból készülnek ( hegesztési nyom mentesek ) tükrösített, polírozott kivitelben elérhetők, nyelükön jól látható az átmérő és az űrmérték jelölés.

97-es széria, merőkanalai a kínálat legolcsóbb termékei kicsi a méret választék, kifejezetten adagoláshoz fejlesztették őket, ennek ellenére szintén egy darabból készülnek de vékonyabb acélból ezért könnyebbek is átmérő és űrmérték nincs feltüntetve a nyelükön. EZ A SOROZAT KÍNÁLATUNKBAN A LEGOLCSÓBB.

A szűrőkanalak a merőkanalak perforált változatai, űrmértékük és kivitelezésük hasonló a merőkanalakhoz.

Az üst merőkanalak nagy űrmértékűek, fém és fa nyéllel készülnek.

Rendezés: