Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sajt kések, forgácsolók - Parmezánsajthoz készült kések - sajthúrok

 

A sajt keménységétől függ, hogy mivel szeletelhetjük fel.

Olyan lágy sajtnak mint például a Mozzarella sajt saját szeletelője van.

Más lágysajtokhoz használhatjuk a sajt vágóhúrokat. A sajt szeletelés közben hozzátapad a kés pengéjéhez, ezen segít a sajtkések kikönnyített pengéje vagy a tapadásmentes bevonat.

Félkemény tömb sajtot szeletelhetünk egy vagy kétkezes sajtszeletelő késsel.

Egyik legkeményebb és legízeseb sajt a Parmezán sajt, miután ez nagyon keménysajt speciális szeletelő kések kellenek hozzá. Ebből egész késkészlet készül, ezekkel a késekkel felezhetjük, negyedelhetjük a Parmezán sajt korongokat.

A kisebb keménysajt tömböket pedig sajtreszelővel reszelhetjük le.

A kiszáradás veszélye nélkül kínálhatjuk a reszelt sajtokat a fedeles sajttartókban

Rendezés:

Parmezánsajt kés 15 cm

10.188 Ft
Cikkszám: 3684/150
Rendelhető

Parmezánsajt kés 16 cm

10.663 Ft
Cikkszám: 3683/090
Rendelhető

Sajtszeletelő 17 cm

2.327 Ft
Cikkszám: 510667
Rendelhető

Sajtszeletelő 40 cm

72.672 Ft
Cikkszám: 3692/001
Rendelhető
A sajt kések speciális helyet foglalnak el a kések között mert külön kés kell a kemény sajtokhoz  melyek készülhetnek egy és két kezes kivitelben és a lágy sajtokhoz amik igazából acél húrok, közepes keménységű sajtok szeleteléséhez padig különböző sajt szeletelőket használhatunk.