Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Habverők 20 cm-től 180 cm-ig * HACCP kompatibilis tojástartók

     

A HACCP kompatibilis tojástartók többször használhatók, polipropilén műanyagból készülnek, gomba és baktérium mentesek, fertőtleníthetők, mosogatógépben moshatók, vegyszerekkel szemben ellenállók, hőterhelhetőségük -40 C-tól +90 C-ig terjed. Eltérő színük lehetőséget biztosít a különböző származási helyű tojások elkülönítésére. 120 darab tojás biztonságosan szállítható a 4 x 30-os tojás szállító dobozzal.

A kézi habverők nagyon széles méret szortimenttel rendelkeznek más 20 cm-es hossztól kaphatók a leghosszabb pedig 180 cm. A habverők eltérő vastagságú szálakkal készülnek, sűrűbb krémekhez kevesebb szálú habverőt míg habokhoz vékonyabb de több szállal rendelkező kézi habverőt válasszunk. A habverők hosszát a keverőtál vagy edény mélysége határozza meg.

Rendezés:

A kézi habverőkről.

 A kézi habverőket széria számokkal láttuk el a könnyebb eligazodás végett. Az azonos széria számmal ellátott habverők hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a hosszuk nő. A sűrűbb krémekhez és könnyebb habokhoz eltérő szálú habverő használunk.  Minél sűrűbb az anyag konzisztenciája annál kevesebb szálú habverő használata a szerencsés és ez megfordítva is igaz. A habverők szálainak számát ( miután azokat visszahajtják ) duplázni kell, azaz az 5 szálas habverők 10 használható szálat tartalmaznak. A habverők szálának száma ahogyan nő az átmérője ezzel arányosan csökken. Azaz egy 12 szálas habverő szálának vastagsága 1,3 mm míg egy 5 szálas habverő szála már 2 mm.  Miután ez a fejez több hasonló terméket tartalmaz szűrőt helyeztünk el benne a könnyebb keresés miatt.