Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALAP * GN edények * GN fedők * ROZSDAMENTES ACÉLBÓL

   

A GN edények áttekintését a rozsdamentes ALAP GN edényekkel kezdjük. Minden további GN edény kombinációnak ez az alapja.

Az alap GN edényekből alakult ki a csúszó füles változat melyekkel a megtöltött és súlyos edények függőlegesen kiemelhetők a szállító ládából és biztonságosan behelyezhetők például a melegen tartó pultba.

kihajtható füles GN edények hasonló funkciót töltenek be csak a fül a GN edény teljes méretét lefedi, ezért biztonságosabb és kényelmesebb.

A perforált GN edényekben lemoshatunk, lecsepegtethetünk alapanyagokat.

A rozsdamentes acél kivitelen túl GN edények készülnek még élelmiszerbarát polipropilénból, törhetetlen polikarbonátból víztiszta és fekete változatban, melaminból pl. svédasztalra, fehér és színes porcelánból.

Rendezés:
A GN edényekről.

A Gastro Norm ( GN ) szabvány alapját képező megállapodás 1964 november 17.-én Svájcban, a zürichi Du Pont étteremben született meg, egyfelől a Svájci Szállodaszövetség, másfelől a svájci nagy konyhagép gyártók részvételével azzal a céllal, hogy a szállodai és a közétkeztetést  egyszerűbbé, biztonságosabbá és  gazdaságosabbá tegyék az egységes méretrendszer bevezetésével. A Gastro Norm szabványrendszer (GN) az ételek elkészítése, szállítása és tárolása során a rendelkezésre álló kapacitásoknak szinte 100 százalékos kihasználását teszi lehetővé.