Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GN edények * rozsdamentes acélból * polipropilénből * polikarbonátból * porcelánból * melaminból

   

De mi is az a GN edény? 

A Gastro Norm, rövidítve GN  szabvány alapját képező megállapodás 1964 november 17.-én Svájcban, a zürichi Du Pont étteremben született meg, egyfelől a Svájci Szállodaszövetség, másfelől a svájci nagy konyhagép gyártók részvételével azzal a céllal, hogy a szállodai és a közétkeztetést  egyszerűbbé, biztonságosabbá és  gazdaságosabbá tegyék az egységes méretrendszer bevezetésével. A Gastro Norm szabványrendszer az ételek elkészítése, szállítása és tárolása során a rendelkezésre álló kapacitásoknak szinte 100 százalékos kihasználását teszi lehetővé.

A GN edények készülhetnek.

* Rozsdamentes acélból, ezekben tárolhatunk, pácolhatunk rakott ételeket készíthetünk. A perforált edényekben pedig párolhatunk. A csúszófüles és kihajtható füles edényekben ételeket szállíthatunk. Valamint tükör fényes kivitelben tálaláshoz, vendégtérben. Néhány méret elérhető tapadás mentes változatban is.

* Víztiszta vagy fekete törhetetlen polikarbonátból, ezekben szépen mutat például egy saláta pult tartalma.

* Tejszerű polipropilénből, ezek az olcsó edények remek tárolási és szállítási lehetőséget nyújtanak.

* Fehér vagy színes melaminból finger foodok, hidegtálak számára.

* Fehér és színes porcelánból a reggeliztetéshez, fogadáshoz chafingekbe mert ez az egyetlen anyag ami jól vezeti a hőt és pl. a rántotta nem lesz zöld benne.