Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

48 literes, hőszigetelt műanyagfalú badella rozsdamentes belső résszel.


Vendéglőknek, szállodáknak, a kis bankettektől a nagy szabadtéri rendezvényekig.
 A piacon a legjobb ár / minőség arány jellemzi . Kiváló minőségű, karcolásoknak és horpadásoknak ellenálló polietilénből
készül , amely véd a sérülésektől a használat és szállítás során. A tartály belsejében egy beépített, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tartály található , amely ellenállóvá teszi a savakkal szemben és könnyen tisztán tartható.

A tartály és a falak közé egy
 speciális hőszigetelő réteget helyeznek , amely sok órán át tartja a hőmérsékletet. A hőveszteség csak 5 ° C-on 4 órán belül.

A tartály egy speciális szeleppel van ellátva, amely megkönnyíti a fedél levételét. A nyomáskiegyenlítést a szelep megnyomásával lehet elérni. 
Természetesen speciális kiváló minőségű szilikon tömítéssel van ellátva, amely könnyen eltávolítható a tisztításhoz. A badella két oldalán masszív fogantyúk találhatóak a szállítás érdekében, a fedelet 4 db erős retesz zárja.


A badella speciális dombornyomással rendelkezik, amely lehetővé teszi az egymásra rakásukat, vagyis az azonos átmérőjű edények egymásra helyezését. Így rengeteg helyet takaríthatunk meg

  Paraméterek:
  Kapacitás [l]: 48
  Átmérő [mm]: 405
  Magasság [mm]: 380
  Anyag: PE / SS201

    

  új vélemény

  Note: HTML kód nem iileszthető be!
      Rossz           Kiváló

  Műanyag falú ételszállító badella piros 48 L

  • Cikkszám: 670048
  • 84 549 Ft (27 % áfával)


  A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

  Kapcsolódó termékek