Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

Microplane® Premium Classic reszelő citrus félékhez, 1 mm-es nyilásokkal, hossza 30,5 cm, ebből a fej mérete 20,3x2,5 cm.

Mitől is ennyire különlegesek ezek a reszelők?  Két testvér, Jeff és Richard Grace 1990-ben dolgozott ki egy szabadalmaztatott eljárást arra, miként tudják jobban megmunkálni a fémet, hogyan tudnak élesebb tárgyakat készíteni arkansasi üzemükben. Az eljárás lényege, hogy nem mechanikailag alakítják ki a reszelő éleit nem lyukat vágnak vagy élt hajlítanak, hanem kémiailag marják ki az acélt. Ha közelről megnézzük a reszelőt, látszik is a különbség. Nem a hagyományos, kiemelkedő nyílásokat látjuk, hanem kis fogakat a lyukakban, illetve a parmezánreszelőnél a felületből kiemelkedő hidakat, ez utóbbiak azt is lehetővé teszik, hogy oda-vissza használjuk a reszelőt.


új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Microplane® Premium Classic reszelő 1 mm-es nyílásokkal

  • Cikkszám: 091014
  • 11 364 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.