Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Önkiszolgáló tálcák, menzák és gyorséttermek számára

         

Rendezés:

Az önkiszolgáló tálcák nélkülözhetetlenek a menzákon és gyors éttermekben. Ezek a tálcák különböző műanyagokból készülnek. Ebben a fejezetben ezeket a tálcákat gyűjtöttük össze, tekintsük át őket.

Az ABS műanyagból készült tálcák jellemzője a vegyszerekkel szembeni nagyfokú ellenállóság, viszonylagos törhetetlenség és az ebből fakadó hosszú élettartam. Az ipar előszeretettel használja az ABS műanyagot, például mobil telefonok tokja és az ismert LEGO kockák is ebből készülnek.

A másik nagy fejezet a polipropilénből készült tálcák széles családja, ezek jellemzően olcsó tálcák, mint például az ECO tálca család.

Esztétikusak a famintás tálcák melyek laminátumból ( papír-műgyanta ) készülnek, ezek elérhetők csúszásmentes felülettel is.

Az üvegszál erősítésű poliészterből készült tálcák a leghosszabb élettartamú tálcák választékunkban melyek szintén készülhetnek csúszás mentes és hagyományos kivitelben.

A következő fontos szempont a megfelelő tálca kiválasztásánál a forma és a méret, ezt többnyire az asztal mérete határozza meg. Felnőtt étkeztetésnél ha az asztalunk 100 x 100 cm-es nyugodtan használhatunk GN 1/1-es méretű tálcákat.

Ha az asztalunk kisebb például 75 x 75 cm-es akkor a rendelkezésre álló területet a trapéztálcákkal tudjuk hatékonyan kihasználni ebből négy darab elfér az asztalon.

Fontos szempont még a piszkos tálcák összegyűjtése, ehhez regált, tálcaszedőkocsit használhatunk melyeknek a elterjedtebb mérete a GN 1/1-es méret.  A MEKI és a TRAPÉZ tálcákhoz még nincs megfelelő méretű tálcaszedő kocsi, ezekhez a tálcákhoz a GN 1/1-es kocsi átalakítását némi felárért vállaljuk.