Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tálalás REPETA törhetetlen edényekkel, CORTINA törhetetlen poharakkal és bögrékkel

   

A korszerű menzák takarékos tálalóedénye a REPETA® edény rendszer, mert törhetetlen, ezek az edények PET műanyagból készülnek ugyan úgy mint az ásványvizes, üdítőitalos palackok. Ez egy élelmiszerbarát, újra hasznosítható műanyag fajta. A REPETA® edénycsalád Magyar gyártmány és cégünk fejlesztette ki 2013-ban. A REPETA® edényeket szabadalmi oltalom védi. 

Az REPETA® edények színe vakítóan fehér, felületük csillogó, tapintásuk selymes, kellemes. Még az olyan agresszívan színező ételek sem hagynak nyomot rajtuk mint a cékla vagy a paprika, mikrohullámú sütőben használhatók, H lúg tartalmú fertőtlenítő szerekkel szemben mint például a HYPO ellenállók, mosogató gépben moshatók.

Megjelenésükben hasonlítanak az Uniset menza porcelánokra, kézbe kell venni ahhoz, hogy feltünjön a különbség, mely az edények súlyában van, ezekkel az edényekkel " nem nehéz a tálca ". 

Az edények súlya ideális, az adagtál 22 dkg, szemben a porcelánnal mely 40 dkg, ezért kis gyermekek és idős emberek számára különösen kedvező, mert ők " nem kedvelik a nehéz a tálcát ", de ideális súlyuk miatt a mosogatógépben a vízsugár sem emeli ki a kosárból.

A REPETA® tálalóedények történetéről további infók ITT ÉRHETŐK EL.

Kérem nézze meg a REPETA® edényekről készült videót mely bemutatja, hogy valóban törhetetlenek az edények, jó ha a hangszórója be van kapcsolva.

A törhetetlen Cortina tányérok, bögrék, poharak fehér és víztiszta FDA minőségű polikarbonátból készülnek, élelmiszerrel érintkezhetnek.

Ebben a fejezetben mindent megtalál ami a menzákon a tálalásához szükséges.

Rendezés:

Szalvéta adagoló

4.394 Ft
Cikkszám: 357001
Rendelhető

Teáskanna 2,5 L

15.182 Ft
Cikkszám: 432/250
Raktáron