Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tálalás * REPETA törhetetlen edények * CORTINA törhetetlen poharak, bögrék

       

A korszerű menzák takarékos tálalóedénye a REPETA® mely törhetetlen, ezek az edények PET műanyagból készülnek. Ez egy élelmiszerbarát, újra hasznosítható műanyag. A REPETA® edénycsaládot cégünk fejlesztette ki 2013-ban. A REPETA® edényeket szabadalmi oltalom védi.

Megjelenésükben olyanok mint az Uniset porcelánok, kézbe kell venni ahhoz, hogy feltűnjön a különbség, mely az edények súlyában van, ezekkel az edényekkel " nem nehéz a tálca ". 

Az edények súlya ideális, az adagtál 22 dkg szemben a porcelán 40 dkg-jával, ezért kis gyermekek és idős emberek számára kedvező, mert " nem ők nem szeretik a nehéz a tálcát ", de a mosogatógépben a vízsugár sem emeli ki a kosárból.

Az REPETA® edények színe vakítóan fehér, felületük csillogó, tapintásuk selymes, kellemes. Mikrohullámú sütőben használhatók, az ételek nem színezik el a felületüket, HYPO-val szemben ellenállók, mosogató gépben moshatók.

A REPETA® tálalóedények történetéről további infók ITT ÉRHETŐK EL.

Kérem nézze meg a REPETA® edényekről készült videót mely bemutatja, hogy valóban törhetetlenek az edények, jó ha a hangszórója be van kapcsolva.

A törhetetlen Cortina tányérok, bögrék, poharak fehér és víztiszta FDA minőségű polikarbonátból készülnek, élelmiszerrel érintkezhetnek.

Rendezés: