Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagykonyhai nyeles magas lábas szendvics talppal, tükörfényű peremmel, selyemfényű palásttal, 7 L, belső átm. 24 cm, talp átm. 23 cm, magassága 17 cm.

   

Az edény szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.
Az edény szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. Az edény talpa szoba hőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt diletál, a talpleválás esélye nagyon csekély. Az edény a következő felhasználásokra alkalmas: gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen. 

 

 

 

 

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Magas nyeles forraló 24 cm, 7 L, 2200-as széria

  • Cikkszám: 202124
  • 16 156 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 24 cm, 2200-as széria