Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

0 termék - 0 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.
18/10-es rozsdamentes nemes acélból készült nagy konyhai nyeles magas lábas 7 mm-es szendvics talppal, peremmel, selyemfényű, 0,8 L, belső átm. 12 cm, talp átm. 10 cm, magassága 7 cm.

   

A nagy-konyhai magas nyeles forralók szendvicstalppal készülnek  miért szükséges ez? Azért  szükséges ez mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő, egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Mint minden nagykonyhai edény úgy ennek a forralónak is a szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. A nagy-konyhai edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt mozog a talpleválás esélye nagyon csekély. Ez a nagy-konyhai edény a következő felhasználásokra alkalmas: gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Magas nyeles forraló 12 cm, 0,8 L, 2100-as széria

  • Cikkszám: 2106_120
  • 6 436 Ft (27 % áfával)


Kapcsolódó termékek

Fedő 12 cm, 2100-as széria

Fedő 12 cm, 2100-as széria

18/10-es nemes, saválló, acélból készült nagy-konyhai fedő, selyemfényű, átm. 12 cm.   &n..

2 088 Ft Nettó ár: 1 644 Ft