Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es saválló nemes acélból készült nagy konyhai magas lábas 8 mm-es szendvics talppal, peremmel, tükörfényű, 44 L, belső átm. 45 cm, talp átm. 40 cm, magassága 29 cm.Ez egy prémium kategóriájú edény ezért 10 év csere garanciát vállalunk rá a számla kiállításának dátumától !

   

A nagykonyhai használatra gyártott magas lábas szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás. Sőt ennek a nagykonyhai használatra készült magas lábasnak a szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. Erre azért van szüksége, hogy a nagy űrmérték miatt a talp és a palást együtt mozogjon a talp szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel.A nagy-konyhai edényeket a következő helyeken használhatjuk, gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen. Ebből is látható, hogy ezeknek a nagykonyhai edényeknek az élettartama nagyon hosszú ezért a gyártó a Németországi Contacto Bander GmbH 10 év csere garanciát vállal erre az edényre.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Magas lábas 45 cm, 44 L, 2000-es széria

  • Cikkszám: 2007_450
  • 79 662 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 45 cm, 2000-es széria

Fedő 45 cm, 2000-es széria

18/10-es nemes saválló acélból készült fedő, tükörfényű, átm. 45 cm. A fedők is mint a rozsdam..

14 568 Ft Nettó ár: 11 471 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.