Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es nemes acélból készült nagy-konyhákra gyártott magas lábas szendvics talppal, tükörfényű peremmel, selyemfényű palásttal, 15 L, belső átm. 32 cm, talp átm. 31 cm, magassága 21 cm.10 év csere garanciával, a számla kiállításának dátumától!

   

A nagy konyhai használatra gyártott magas lábas szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Sőt ennek a nagy konyhai használatra készült magas lábasnak a szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. Erre azért van szüksége, hogy a nagy űrmérték miatt a talp és a palást együtt mozogjon a talp szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel.A nagy-konyhai edényeket a következő helyeken használhatjuk : gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.Ebből is látható, hogy ezeknek a nagykonyhai edényeknek az élettartama nagyon hosszú így 10 év csere garanciát vállalunk minden ilyen edényre.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Magas lábas 32 cm, 15 L, 2200-as széria

  • Cikkszám: 216132
  • 26 609 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 32 cm, 2200-as széria

Fedő 32 cm, 2200-as széria

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy konyhai edényre való fedő, selyemfényű, átm. 32 cm. &nbs..

7 479 Ft Nettó ár: 5 889 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.