Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

0 termék - 0 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.
18/10-es nemes acélból készült nagy konyhai magas lábas szendvics talppal, tükörfényű peremmel, selyemfényű palásttal, 10 L, belső átm. 28 cm, talp átm. 27 cm, magassága 19 cm.10 év csere garanciával, a számla kiállításának dátumától!

   

A nagy konyhai edények szendvicstalppal készülnek. Azért van erre szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Mennél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Ennek a nagykonyhai edénycsaládnak a 2200-asnak a szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. Az edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt dilitál, a talpleválás esélye nagyon csekély.A  nagy konyhai magas lábast a következő tűzhelyeken használhatjuk : gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.A fentiek miatt vállalunk 10 év csere garanciát erre a kiváló nagy-konyhai edényre !

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Magas lábas 28 cm, 10 L, 2200-as széria

  • Cikkszám: 216128
  • 17 977 Ft (27 % áfával)


Kapcsolódó termékek

Fedő 28 cm, 2200-as széria

Fedő 28 cm, 2200-as széria

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy konyhai edényre való fedő, selyemfényű, átm. 28 cm. &nbs..

5 392 Ft Nettó ár: 4 246 Ft

X. Folyékony fém tisztítószer 1 L

X. Folyékony fém tisztítószer 1 L

Folyékony fém tisztítószer rozsdamentes acél felületek tisztításához, 1 L. ..

3 479 Ft Nettó ár: 2 739 Ft