Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy-konyhai magas lábas szendvics talppal, tükörfényű peremmel, selyemfényű palásttal, 7 L, belső átm. 24 cm, talp átm. 23 cm, magassága 17 cm.10 év csere garanciával, a számla kiállításának dátumától!

   

A nagy-konyhai magas lábas szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Mennél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.A nagy-konyhai magas lábasok szendvicstalpa is IMPACT technológiával készül. Mint minden nagy-konyhai edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben mikor már kellő mennyiségű meleget kap kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt mozog a talpleválás esélye nagyon csekély.Ez a nagy-konyhai magas lábas a következő felhasználásokra alkalmas: gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.Ezért is vállalunk 10 év csere garanciát erre a nagy-konyhai magas lábasra.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Magas lábas 24 cm, 7 L, 2200-as széria

  • Cikkszám: 216124
  • 16 353 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 24 cm, 2200-as széria

Fedő 24 cm, 2200-as széria

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagykonyhai edényre való fedő, selyemfényű, átm. 24 cm.  ..

4 820 Ft Nettó ár: 3 795 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.