Kovácsolt kések * lemez kések * ringó kések * sajt kések * hús villák * bárdok * fenő acélok * vágó lapok * hús tőkék
Miben különböznek a háztartásban használatos kések a nagyüzemi késektől ?
A nagy konyhákban két kés kategóriát különböztetünk meg. A kovácsolt késeket és a lemezkéseket, a kovácsolt kés egy összetett gyártási folyamat eredménye, elkészítése hosszadalmas és időigényes, élettartama nagyon hosszú az acél keménysége 52 Rockwell körüli, profik kezébe való. Míg a lemezkések egyszerűbben és olcsóbban előállíthatóak. A web áruházunkban található kovácsolt kések Solingenben készültek. A mindennapi használatra a lemezkések is tökéletesen alkalmasok, a választékunkban található lemezkések a HACCP-nek megfelelő színkóddal ellátottak. Nagyon fontos szót ejteni a fenőacélokról, a jó kés fenés közben szinte tapad az acélhoz. Fenőacéloknál megkülönböztetünk hagyományos acélt és gyémánt poros acélt, valamint hosszúságuk és keresztmetszetük szerint is több féle fenőacél kapható.
Válasszon az alkaterógiák közül
-
Kovácsolt kések * Solingenből * 4600-as széria * 52 Rocwell keménységü acélból * A LEGJOBB ÁR * (15)
-
Nagykonyhai * HACCP * szín kódos * színes nyelű kések * (18)
-
Martin acélból készült kések * csapó kések * ringó kések * hámozó kések (35)
-
Vágólapok * műanyagból * hús tőke * tőke fejek * bükk fából * műanyagból (84)
Tételek 0 től 0 / 0 (0 összes)