Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Standolás

A standolás nem tartozik a pultos kedvenc tevékenységei közé.

Fontos azonban tudnunk, hogy standolást minden kereskedelmi és vendéglátó-ipari egységben végeznek, hiszen ez nem más, mint készletellenőrzés. Attól függően, hogy az adott helyen mi a szokás, standolhatunk reggel, nyitás előtt, vagy este zárás után. A vendéglátóhely nagyságától függően naponta, vagy csak hetente.

Standolni különféleképpen tudunk az italüvegek formájához készített lapok leolvasásával, öntögető módszerrel standoló hengerrel vagy digitális leolvasó mérleggel. A standolás folyamata, a rendelkezésünkre álló eszközök segítségével megmérjük és feljegyezzük a napi fogyasztást. Megszámoljuk a napi bevételt és ellenőrizzük a bizonylatokat. Megállapítjuk a többletet, az egyenlőséget, netalán a hiányt. Ehhez nyomon kell követnünk az esetleges napközbeni selejtezést is ( például eltört egy üveg ital ).

Rendezés: