Barion Pixel

De Buyer serpenyő kovácsolt kékacélból 34 cm

25.934 Ft (20.420 Ft + ÁFA)
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Cikkszám: 660100
Debreceni logisztikai központ: 2 db raktáron
Budapesti bemutatóterem: Rendelhető (5-10 munkanap)
Szállítási díj: 1.090 Ft
Szerezhető hűségpontok: 260
Gyártó: Contacto

Leírás

De Buyer kétfülű serpenyő, 1,5 mm vastag kékacélból készül mely minden ismert sütési, főzési módot lehetővé tesz, beleértve az indukcióst is, átmérője 34 cm magassága 5 cm. Ha szeretné hosszú ideig használni kékacélból készül serpenyőjét, kérjük kövesse az alábbi használati tanácsokat.

   

A De Buyer serpenyő kovácsolt kék acélból készül. A professzionális felhasználók véleménye szerint a kék acélból készült serpenyők az alábbi előnyökkel rendelkeznek • a hús lédús marad • a sült burgonya ropogós lesz • a serpenyő tapadásmentes hatású lesz • alacsonyabb energiafogyasztás a nagyon jó vezetőképességnek köszönhetően • hosszú élettartamú a robusztus anyagvastagságból fakadóan.

Kérjük az első használat előtt kövesse az alábbi tanácsokat.

Távolítsa el a korrózióvédelmet. Töltsön forró vizet egy mosogatóba vagy edénybe és adjon hozzá mosószert. Hagyja a serpenyőt a vízben néhány percig és távolítsa el a korrózióvédő részt a mosogatókefével, a legtöbb magától leválik. Ezután szárítsa meg a serpenyőt és töltse meg bőségesen sózott nyers burgonya héjával vagy szeleteivel. Süsse őket sokáig magas hőmérsékleten. Dobja ki a tartalmat és melegítse ismét a serpenyőt egy kevés olajjal. Most szárítsa meg a serpenyőt száraz konyhai papírral. A serpenyő most használatra kész.

Napi használat esetén vegye figyelembe a következőket, megfelelő átmérőjű főzőlapokat használjon mely nem lehet kisebb, mint a serpenyő, először kezdje el melegíteni a serpenyőt, majd öntse bele a szükséges olajat, ez után tegye bele a húst a burgonyát vagy a zöldséget. Az ételt először nagyon forrón „élesre” sütjük majd alacsonyabb hőmérsékleten készre sütjük. Ez a legjobb módja annak, hogy lezárjuk a leveket és így tovább megőrizzük az étel aromáját és ízét.

A serpenyőt minden használat után konyhai papírral meg kell tisztítani. A makacs maradványok forró vízzel eltávolíthatók. Utána mindig kenjük be olajjal vagy olívaolajjal.

A kovácsoltvas serpenyőket több mint 100 éve gyártják és főként a professzionális szektorban használják. Reméljük sok éven át örömét leli majd De Buyer serpenyőjében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Vásárlói vélemények

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.