Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Éttermi poharak - 5 év pótlási garanciával

   

Rendezés:

ELIXIR üvegkancsó 1600 ml

2.626 Ft 2.362 Ft
264 Ft 10%
Cikkszám: 894160
Raktáron

Latte pohár 280 cc

1.232 Ft
Cikkszám: 894280
Raktáron

Az üveg a megolvadt folyékonyüveg hűtése folytán kapott amorf anyag azaz szobahőmérsékleten szilárd folyadék.

Körülbelül 3000 évvel ezelőtt fedezék fel az üvegkészítés titkát azóta állítható elő az alábbi anyagokból, homokból, szódából, nátrium-szulfátból, mészkőből, bórsavból, hamuzsírból és üvegcserépből, mert az üveg újra hasznosítható. 1200–1600 °C-ra hevítve az összetevőket azok megolvadnak és keverés közben átlátszó folyékony üveggé alakulnak.

Az üveg első formázása az üvegfúvás volt így készültek az üveg poharak. Az üvegfúvó tüdőből kifújt levegővel buborék alakúra fújta a tüzes üvegolvadékot. Ez nem volt hatékony módszer, ezért tovább fejlesztették az eljárást és elkészült az üvegfúvó automata, mely szinte szemvillanás alatt alakítja az izzó üvegolvadék cseppet pohár formává.

A gépi készítés az üvegfúvás hagyományos műveleteit követi csak sokkal gyorsabban. Így készülnek ennek a fejezetnek a poharai is, ezek közül a legnépszerűbbek a pezsgős pohár a pálinkás pohár, whisky pohár, a sörös pohár és a boros pohár. A forgalmazott szortiment széles, tartalmazza az alapterítéshez szükséges poharakat, illetve bár poharakat, forró italos poharakat.

Öt év pótlási garanciát vállalunk ezekre az üveg poharakra.

Válasszon tányérokat éttermi porcelán kínálatunkból melyet ITT talál.

Válasszon evőeszközt a SOLA SWISS-től az éttermi porcelánokhoz melyet ITT talál.