Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Befőzés, facsarás, savanyítás és szárítás

Rendezés:

DELLA CASA befőző tölcsér

1.488 Ft
Cikkszám: 895274.00
Külső raktáron

DELLA CASA Fedő savanyításhoz

3.985 Ft
Cikkszám: 895332.00
Külső raktáron

DELLA CASA rács savanyításhoz

1.425 Ft
Cikkszám: 895336.00
Külső raktáron

DELLA CASA üvegkiszedő fogó

1.716 Ft
Cikkszám: 895270.00
Külső raktáron

A befőzés, facsarás, savanyítás és szárítás négy különböző módszer az élelmiszerek hosszabb ideig való eltarthatóságának elérésére.

A befőzés a főzés és a sterilizálás folyamatával konzerválja az élelmiszereket, hogy megakadályozza a kórokozók növekedését és elterjedését. A befőzés többnyire a gyümölcsök, zöldségek és húsok esetén alkalmazott módszer.

A facsarás egy olyan módszer, amely segít kihasználni az élelmiszerek természetes cukortartalmát, hogy megnövelje az élelmiszerek eltarthatóságát. A facsarás általában a gyümölcsök esetén alkalmazott módszer, például a gyümölcslevek készítésére.

A savanyítás egy olyan módszer, amely a növényi élelmiszerek eltarthatóságának növelésére használja az élelmiszerek savasságának növelését. A savanyítás általában a zöldségek esetén alkalmazott módszer, mint például a kovászos uborka, a kimchi vagy a savanyúságok.

A szárítás olyan módszer, amely az élelmiszerek víztartalmának csökkentésével növeli az eltarthatóságukat. A szárítás általában a gyümölcsök, zöldségek és húsok esetén alkalmazott módszer.