Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GN edények, rozsdamentes acélból, polipropilénből, polikarbonátból, porcelánból és melaminból

   

De mi az a GN edény? 

A Gastro Norm, rövidítve GN  szabvány alapját képező megállapodás 1964 november 17.-én Svájcban, a Zürichi Du Pont étteremben született meg. Egyfelől a Svájci Szállodaszövetség, másfelől a svájci nagy konyhagép gyártók részvételével. Azzal a céllal, hogy a szállodai és a közétkeztetést egyszerűbbé, biztonságosabbá és gazdaságosabbá tegyék az egységes méretrendszer bevezetésével. A Gastro Norm szabványrendszer az ételek elkészítése, szállítása és tárolása során a rendelkezésre álló kapacitásoknak szinte 100 %-os kihasználását teszi lehetővé.

A GN edények az alábbi alapanyagokból készülhetnek.

* ROZSDAMENTES ACÉLBÓL, ezekben tárolhatunk, pácolhatunk, rakott ételeket készíthetünk. A perforált edényekben pedig párolhatunk. A csúszó füles és kihajtható füles edényekben készételeket szállíthatunk. Valamint tükör fényes kivitelben tálaláshoz, vendégtérben. Néhány méret elérhető tapadás mentes változatban is.

* Víztiszta vagy fekete törhetetlen POLIKARBONÁTBÓL, ezekben szépen mutat például egy saláta pult tartalma.

* Tejszerű POLIPROPILÉNBŐL, ezek az olcsó edények remek tárolási és szállítási lehetőséget nyújtanak.

* Fehér vagy színes MELAMINBÓL finger foodok, hidegtálak számára.

* Fehér és színes PORCELÁNBÓL a reggeliztetéshez, fogadáshoz chafingekbe mert ez az egyetlen anyag ami jól vezeti a hőt és pl. a rántotta nem lesz zöld benne.