Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben
GN edények * rozsdamentes acélból * polipropilénből * polikarbonátból * porcelánból * melaminból


De mi is az a GN edény?

A Gastro Norm, rövidítve GN  szabvány alapját képező megállapodás 1964 november 17.-én Svájcban, a zürichi Du Pont étteremben született meg, egyfelől a Svájci Szállodaszövetség, másfelől a svájci nagy konyhagép gyártók részvételével azzal a céllal, hogy a szállodai és a közétkeztetést  egyszerűbbé, biztonságosabbá és  gazdaságosabbá tegyék az egységes méretrendszer bevezetésével. A Gastro Norm szabványrendszer az ételek elkészítése, szállítása és tárolása során a rendelkezésre álló kapacitásoknak szinte 100 százalékos kihasználását teszi lehetővé.

A GN edények készülhetnek.

* Rozsdamentes acélból, ezekben pl. rakott ételeket készíthetünk a perforált edényekben pedig párolhatunk a csúszófüles és kihajtható füles edényekben ételeket szállíthatunk.

* Víztiszta vagy fekete törhetetlen polikarbonátból, ezekben szépen mutat például egy saláta pult tartalma.

* Tejszerű polipropilénből, ezek az olcsó edények remek tárolási és szállítási lehetőséget nyújtanak.

* Fehér vagy színes melaminból finger foodok, hidegtálak számára.

* Porcelánból a reggeliztetéshez chafingekbe mert ez az egyetlen anyag ami jól vezeti a hőt és a rántotta nem lesz zöld benne.

Válasszon az alkaterógiák közül

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.