Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

0 termék - 0 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.
18/10-es nemes saválló acélból készült nagykonyhai fazék 7 mm-es szendvics talppal, peremmel, selyemfényű, 17 L, belső átm. 28 cm, talp átm. 25 cm, magassága 28,5 cm.Erre az edényre 10 év csere garanciát vállalunk a számla kiállításának dátumától !

   

A nagy konyhai fazék szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Ez a nagy konyhai edény is szendvics talpal azaz IMPACT technológiával készül. A nagy konyhai edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután a nagy konyhai edény talpa és oldala hő hatására együtt diletál, a talpleválás esélye nagyon csekély.Mint minden nagy konyhai edény ez is a következő felhasználásokra alkalmas: gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen. HACCP kompatibilis nagy konyhai edény ! Mint minden nagy konyhai edényre erre is 10 év csere garanciát vállalunk !

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Fazék 28 cm, 17 L, 2100-as széria

  • Cikkszám: 238028
  • 28 525 Ft (27 % áfával)


Kapcsolódó termékek

Fedő 28 cm, 2100-as széria

Fedő 28 cm, 2100-as széria

18/10-es nemes saválló acélból készült nagy konyhai fedő, selyemfényű, átm. 28 cm.   &nbs..

6 088 Ft Nettó ár: 4 794 Ft