Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztali menütáblák - kültéri megállítótáblák - táblafilctollak

A megállító táblák, menü táblák, tájékoztató táblák kültéri használatra készülnek, ezt jeleztük minden terméknél. A keret háromszoros lakkozással keményfából készül, különböző színekben a tábla PVC, időtálló. Falra vagy festőállványra szerelhető. Méretben jelentős a választék 134 x 71 cm-től 50 x 60 cm-ig terjed.

Ennek a kategóriának kiemelkedő darabja az igényes LED üveges, 4 x A4-es méretű akkumlátorról is működő menü tábla. Az asztali menü táblák A4-5 és 6-os méretben készülnek hámom féle színben.

A táblákra írhat a különböző szélességű és színű tollakkal, melyek lehetnek kültéri vizállóak és beltéri nem vízállóak. Ha már nem aktuális a felírat akkor pedig lemoshatja a speciálisan erre készült folyadékkal és szivaccsal.

Rendezés:

A megállító táblák elsődleges rendeltetése, hogy a vendéget tájékoztassuk a választékról és beinvitáljuk. A beltéri menü táblát előszeretettel használják a BISTRO-k a napi választék megjelenítésére.  Az asztali menü kártya díszétkezéseken az étrendet és az italsort tartalmazó díszes kártya.