Szállodai reggeliztetés - bankett - konferencia - büfé
Ez a témakör web áruházunk egyik nagy lélegzetvételű fejezete. Olyan sok féle terméket tartalmaz, hogy külön fejezetbe kerültek az ételek és italok, fogyasztásához szükséges eszközök.
Minden alkalommal ha nagy létszámú rendezvényen kell a vendéglátást lebonyolítanunk vagy egy szállodai reggeliztetésre kell felkészülnünk ezek az eszközök nélkülözhetetlenek.
Az ételekkel indítva a fejezet tartalmazza a nagyméretű kenyérkosarakat, az asztali szemeteseket, kenyérpirítókat és müzli adagolót.
A reggeli italokhoz megtalálhatók a juice adagolók, kávé és tej melegen tartók termosz kannák.
Majd következhetnek az édességek a mézek és lekvárok, dzsemmek kínálásához nélkülözhetetlen eszközök.
Válasszon chafinget kínálatunkból melyet ITT talál.
Üveg poharak ITT érhetők el, míg éttermi porcelán tányérokat ITT talál.
A szállodai reggeliztető feladatai.
Néhány szállodában a reggeliztetést nem a felszolgálók végzik, hanem erre külön munkakört alakítanak ki.
Ez leginkább azért praktikus, mert a reggelit általában svédasztallal bonyolítják. A reggeliztető hajnalban kezd, azért, hogy az esetenként 6:00-kor kezdődő reggelihez már nagy mennyiségben lefőzze a szükséges kávét.
Felkészítse a konyha által elkészített hidegtálakat, szalámik, sajtok, sültek, péksütemények, gyümölcsök, müzlik, meleg ételek, reggeli italok stb. a svédasztalra, a hidegen illetve melegen tartókba.
Meg kell terítenie a reggelizőhelyiség asztalait, a székeket beállítani és előkészíteni a használt terítékek gyors elviteléhez és pótlásához szükséges eszközöket. A reggeli alatt folyamatosan újra tölti a chafingeket. A reggeli végén elpakol és néha segít a terem következő étkezésre való felkészítésében.