Bankett * konferencia * rendezvény * reggeliztetés * büfé *
Válasszon chafinget kínálatunkból melyet ITT talál.
Üveg poharak ITT érhetők el, míg éttermi porcelán tányérokat ITT talál.
A reggeliztető feladatai.
Néhány szállodában a reggeliztetést nem a felszolgálók végzik, hanem erre külön munkakört alakítanak ki.
Ez leginkább azért praktikus, mert a reggelit általában büfé asztallal bonyolítják. A reggeliztető hajnalban kezd, azért, hogy az esetenként 6,30-kor kezdődő reggelihez már nagy mennyiségben lefőzze a szükséges kávét, felkészítse a konyha által elkészített hidegtálakat, (felvágott, sajt, sültek), péksüteményt, gyümölcsöt, müzliket, meleg ételeket, reggeli italokat stb. a büfé asztalra, a hidegen illetve melegen tartókba.
Meg kell terítenie a reggeliző terem asztalait, a székeket beállítani és előkészíteni a használt terítékek gyors elviteléhez és pótlásához szükséges eszközöket. A reggeli alatt újratölti a chafingeket. A reggeli végén elpakol és esetenként segít a terem következő étkezésre való felkészítésében.