Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silk - Earth Colours porcelánok - HORECA QUALITY

A SILK porcelánok is az Earth Colours porceláncsaládot gazdagítják. Az iparművészt a természet változó formái, varázslatos színei, élénk árnyalatai és a váltakozó évszakok ihlették mikor a SILK porcelánokon dolgozott. 

A SILK a BERYL a MOON  a TOPÁZ és a LAZUR porcelánok formaviláguk és speciális funkcióik miatt az Ázsiai konyhában érzik igazán otthon magunkat. A porceláncsaládok formái megegyeznek, színük különböző, de egymással harmonizáló ezért ezeknek a porcelánoknak a kombinálásával utolérhetetlen kompozíciók érhetők el. 

Ezek a porcelánok korlátlan prezentációs lehetőségeket biztosítanak. Minden darab egyedi, magas hőfokú égetésük miatt szerkezetük rendkívül tömör, ezért tartós, felületükön az emelt alumíniumoxid tartalmu máznak köszönhetően a felső üvegréteg jóval vastagabb, mint a háztartási porcelánoknál.

A SILK porcelánok szortimentje nem átlagos olyan különleges darabjai vannak mint a gourmet tál, a 22 cm-es saláta tál, az edények külső felülete különleges, rusztikus.

Azoknak ajánljuk akik különbözni akarnak másoktól és egyedi porcelánt keresnek, akár egy-egy különleges étel számára vagy egy teljes étterem felszerelésére.

 Válasszon evőeszközt a SOLA SWISS kínálatából a SILK  porcelánokhoz melyet ITT TALÁL.

         

Rendezés: