Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lazur * Earth Colours porcelánok, Ázsiai konyha* HORECA QUALITY *

A LAZUR porcelánok edényeit az Ázsiai számára tervezték és gyártják ezek a remek porcelánok is az Earth Colours porcelánok közzé tartoznak. Az iparművészt a természet formái, varázslatos színei, élénk árnyalatai és a változóévszakok ihlették mikor a LAZUR porcelánokat létrehozta.

A SILK a BERYL a MOON a TOPÁZ és a LAZUR porcelánok formaviláguk és speciális funkcióik miatt az Ázsiai konyhában érzik igazán otthon magunkat.

Formáik megegyeznek, színük bár különböző, de egymással harmonizáló ezért a három termékcsalád kombinálásával egyedi kompozíciók érhetők el. Ezek a porcelánok ugyanannak a gyárnak a terméke. Ezekkel a porcelánokkal korlátlan prezentációs lehetőségeket nyílnak meg melynek csak a fantázia hiánya vethet véget. 

Olyan speciális porcelánedények találhatók meg itt mint a szögletes tányér, vagy az öt centiméteres ramekinMinden termék egyedi, magas hőfokú égetésük miatt szerkezetük tömör, ezért nagyon tartós, felületükön a legfelső üvegréteg lényegesen vastagabb mint a háztartási porcelánok esetében.

Válasszon evőeszközt a SOLA SWISS kínálatából a LAZUR porcelánokhoz melyet ITT TALÁL.

     

   

Rendezés: