Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALOX Hotel Porcelán - HORECA QUALITY - A LEGJOBB ÁR

Az ALOX Hotel Porcelán egy olyan szűkített szortimentű éttermi porceláncsalád ami a tányérokra összpontosít. Nagy létszámú rendezvények, lebonyolítására ideális.

A tányérok semleges megjelenésűek, díszítés mentesek, amik minden környezetben megállják a helyüket.

Minden tányér perem erősítéssel készül mely csorbulás elleni védelmet nyújt. Emelt alumíniumoxid tartalmú mázzal vonják be a tányérokat, ennek eredménye képen a legfelső réteg mely üveg vastagabb, erősebb, ellenáll az éles evőeszközök okozta sérüléseknek. 

Valamennyien láttunk már olyan tányért aminek közepét szürke csíkok csúfították el, ez a tányéron történő fűrészelés eredménye. Ez nem a porcelán hibája, ha nem erre a felső üvegrétegre rákenődő fém okozta szennyeződés aminek az olcsó, puha fémből készült evőeszköz az oka. Ezt a szennyeződést csak alapos savazással lehet eltávolítani. Ezért ajánlatos evőeszköz kiválasztásnál figyelni annak anyag összetételére, válasszon 18/10-es rozsdamentes acélból készült evőeszközöket, akkor elkerülheti a meglepetéseket.

Azoknak akiknek nagy mennyiségben van szükségük tányérokra jó megoldást jelent az olcsó minimalista, tartós, fehér ALOX porcelán tányér. Az ALOX porcelánokra 5 év pótlási garanciát nyújtunk.

Válasszon evőeszközt a SOLA SWISS kínálatából az ALOX porcelánokhoz melyeket ITT talál.

Rendezés: